Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Belijdenis en doop > Love to write

Love to write

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Love to write - Wilma Poolen
Auteur:Wilma Poolen
Ondertitel:101x stille tijd
Uitvoering:Hardback met steunkleur
Formaat:17 x 17 cm
Pagina's:128 pag.
ISBN:9789033817458
Prijs: € 13.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Love to write’

Love to write is een werkboek met 101 creatieve schrijfopdrachten en vragen die vrouwen (18+) aan het denken zetten. De verrassende opdrachten verdeeld over 18 thema's laten je al schrijvend nadenken over je dagelijkse leven als christen. Schrijven kan je helpen om heel bewust na te denken over een onderwerp of een bijbeltekst. Met dit boek kan je op een nieuwe manier bekende en minder bekende onderwerpen ontdekken. Het is goed als persoonlijk dagboek te gebruiken of als aanvulling op een dagboek. Maar ook geschikt voor groepsgebruik.

Je hebt geen apart notitiebloek nodig, pak een pen, ga lekker zitten en schrijf. Heb je even geen zin in schrijven, dan kan je een kleurplaat kleuren of een doodle tekenen. Het boek Love to write is aantrekkelijk vorm gegeven zodat het ook erg leuk is om cadeau te geven. Nu in hernieuwde vormgeving!

3e druk

Leesfragment
Bekijk hier de eerste pagina's!

Een paar minuten schrijven kan je een hele dag lang aan het denken zetten! Je zult merken dat de schrijfopdrachten je helpen om op een nieuwe manier naar bijbelse onderwerpen te kijken. - Wilma Poolen

Ook verschenen van Wilma Poolen:
Start to write

Pen de Preek!

Read, write, grow
Take your time
Love to write for girls

Kijk ook eens voor meer info over Wilma, haar boeken en workshops op haar website Love to write.

Recensie

Aan de hand van Bijbelteksten geeft Wilma ook workshops creatief schrijven. De reacties van haar cursisten zijn heel positief:

"Ik vond het heel leerzaam. Ik dacht dat het niks voor mij zou zijn, maar denk er nu anders over!"

"Ik heb leuke ideeën opgedaan om mijn gedachten op een andere manier op te schrijven."

"Ik vond het thema ‘Zegen’ mooi gekozen. Gaaf om zo heel bewust stil te staan bij alle zegeningen in mijn leven. Door ze op te schrijven ‘zijn’ ze er. En het vervolgens met andere vrouwen delen maakt me blij en dankbaar en dat zie ik overal in de zaal ontstaan. Plus het delen is zo bemoedigend!. Het creatief dagboekschrijven inspireert me en laat mijn hart spreken."

"Ik dacht dat creatief schrijven niks voor mij was, maar ik ben echt enthousiast!"

"Ik heb het als heel positief ervaren om te verwoorden wat je denkt. Het geeft ook ruimte in je hoofd."

"Het was echt een openbaring hoe door deze avond je gaat zien dat er vanzelf gedachten in je opkomen, als je met de vragen bezig gaat. Het verrijkt je echt, en ik denk dat ik het ook heel leuk zou vinden om het met een vriendin te doen."

"Fijn om zo uit te proberen, de manieren van schrijven. Ik merk dat gewoon doen het beste werkt. Het hoeft niet mooi en goed lopend te zijn."

"Ik heb het als plezierig en verrassend ervaren. De tips over creatief schrijven kan ik zeker mee verder. Het is me ook gelukt niet na te denken maar op te schrijven wat naar boven komt. Wilma komt rustig en plezierig over, geeft ruimte en heeft geduld om de opdrachten uit te leggen."

"Het was een supermorgen. Dit opstapje had ik net nodig! Ik hoop er zeker mee door te gaan. Ik vond de opdrachten duidelijk en motiverend. Ik voelde me vrij om te kiezen om iets wel of niet te delen."

"Ik had niet verwacht dat als ik een opdracht kreeg, ik eigenlijk heel makkelijk kon schrijven."

"Het raakte me dat we in ons groepje gelijk de 'diepte' in gingen door onze teksten voor te lezen."

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media