Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Jongeren > Geloof en praktijk > Start to write

Start to write

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Start to write - Wilma Poolen
Auteur:Wilma Poolen
Ondertitel:Haal meer uit je stille tijd
Uitvoering:Paperback, binnenwerk met steunkleur
Formaat:A5
Pagina's:96
ISBN:9789033817854
Prijs: € 9.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Start to write’

Haal meer uit je stille tijd door creatief schrijven tijdens het bijbellezen. Je zult ervaren dat de Bijbel dichterbij komt en de tekst meer voor je gaat leven. Start to write helpt je hierbij.

In Start to write worden verschillende technieken van creatief schrijven uitgelegd en wordt die theorie gekoppeld aan opdrachten om die techniek uit te proberen. Zo kun je zelf, of met een groep, aan de slag met bijbelgedeelten uit het Oude en Nieuwe Testament.

Schrijvend de Bijbel door met Start to write, aantrekkelijk vormgegeven door Marcel Flier. Ook leuk als belijdeniscadeau.
Start to write
is het vervolg op het succesvolle debuut Love to write, van een auteur met een passie voor creatief schrijven. Ook verschenen van Wilma Poolen:
Pen de Preek

Read, write, grow
Take your time
Love to write for girls

Leesfragment
Bekijk hier alvast een aantal pagina's uit dit boek.

In Start to write is het schrijven geen doel op zich, maar een middel om te ontdekken wat er in de bijbel staat en wat het voor jou kan betekenen. Je hoeft dus helemaal geen schrijfkwaliteiten te hebben om hiermee aan de slag te gaan! Laat los dat je mooie of foutloze teksten moet formuleren.‘
Aldus auteur Wilma Poolen

Auteur & website
Wilma Poolen woont met haar man en twee dochters in Nijkerk. Ze bezoeken daar PKNgemeente De Fontein. Wilma doet vrijwilligerswerk op het kantoor van Alpha Nederland, werkt in een boekhandel en geeft regelmatig schrijfworkshops.

Wil je meer weten over Wilma, haar boeken en workshops? Kijk dan eens op haar website Love to write!

Recensie

Lees hier het inspirerende interview met Wilma Poolen op CIP.nl, over o.a. Start to write.

Boek beoordelingen

T. Koopman, 06-12-2016
Dit is een heel waardevol en inspirerend "stille tijd, bezinningsboekje"...aan de hand van verschillende schrijftechnieken, neemt Wilma je mee "het avontuur in"...je leert de bijbel en de bijbelverhalen vanuit diverse gezichtspunten te benaderen! Heel bijzonder! Vooral de schrijftechniek 'schrijf een dagboekfragment" vind ik persoonlijk heel bijzonder...op deze manier leer je zelf je gedachten op papier te zetten en een "beeld" te maken van hoe het voor de persoon geweest zou kunnen zijn, van waaruit jij het fragment beschrijft! Heel mooi! AANRADER en ik kan je "Love tot write" evenals een workshop van Wilma ook van harte aanbevelen!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media