Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kinderen > Kinderbijbels > Lees maar mee bijbelverhalen

Lees maar mee bijbelverhalen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Lees maar mee bijbelverhalen - Annemarie Prins
Auteur:Annemarie Prins
Ondertitel:Met grote zinnen op AVI-M3
Illustrator:Jimothy Oliver
Uitvoering:Gebonden
Formaat:21,5 x 26 cm
Pagina's:96
ISBN:9789033832987
Prijs: € 12.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Lees maar mee bijbelverhalen’


Is je kind druk bezig met letters, woorden en klanken? Dan is dit samenleesboek echt iets voor jullie! Tien bekende bijbelverhalen om samen te lezen, onder meer over Noach, Daniël en Jezus die de storm op het meer tot bedaren brengt. Ze zijn geschreven in een levendige stijl en voorzien van sprekende illustraties. Een boek om samen te lezen met kinderen vanaf 5 jaar.

In elk verhaal staan een aantal zinnen groter afgedrukt, met woorden op AVI M3/E3 niveau. Deze zinnen kunnen de kinderen zelf lezen. Samen bijbelverhalen lezen wordt een feest met dit boek!

Inkijkpagina's

Neem hier een kijkje in de eerste pagina's!

Over de auteur
Annemarie Prins (Zwolle) is al jaren actief in het kinderboekenvak. Ze startte als schoolbibliothecaris en was sinds 1999 betrokken bij de Werkgroep Christelijke Kinderboeken, met de EigenWijsPrijs en Het Hoogste Woord. Ze is redacteur van de website www.christelijkekinderboeken.nl en voorzitter van de jury Het Hoogste Woord. Ze is mede-initiatiefnemer van de St. Platform Christelijke Kinderboeken. Ze geeft workshops actuele christelijke kinderboeken voor boekhandels en organiseert de jaarlijkse studiedag voor auteurs van christelijke kinderboeken.

Recensie

De tekst is speels, de illustraties zijn erg leuk. Zal zeker aanspreken en uitdagen.
Reveil, september 2017

Voor beginnende lezertjes een stimulans: met mama of papa een Bijbelverhaal lezen en dan mag jij ook lezen. In elk verhaal staan namelijk een aantal zinnen vetgedrukt, zonder hoofdletters, die een kind dat leert lezen, algauw kan voorlezen. Het zijn de bekende verhalen, o.a. Noach, Jona, Daniël, de storm op zee. De tekst is speels, de illustraties zijn erg leuk. Dit zal kinderen die al een beetje kunnen lezen zeker aanspreken en uitdagen.
Reveil, 2017


Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media