Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Bijbelstudie > Kringserie > Bouwers in de eerste gemeenten

Bouwers in de eerste gemeenten

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Bouwers in de eerste gemeenten - René van Loon
Auteur:René van Loon
Ondertitel:Bijbelstudies over mensen rondom Paulus
Uitvoering:Paperback
Formaat:15 x 21 cm
Pagina's:64 pag.
ISBN:9789033800870
Prijs: € 7.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Bouwers in de eerste gemeenten’

Bouwers in de eerste gemeenten bevat bijbelstudies over mensen rondom Paulus, geschreven door René van Loon. Hij is predikant in de PKN.

In de eerste periode na het leven van Jezus op aarde gebeurde er ongelooflijk veel. Binnen enkele tientallen jaren ontstonden er christelijke gemeenten in het hele gebied rond de Middellandse Zee. De heilige Geest schakelde daarvoor mensen in. Een van hen was Paulus. In de Bijbel heeft hij een centrale plaats gekregen. Rondom Paulus was er een hele kring van mannen en vrouwen die met hem meebouwden aan de eerste gemeenten.

In Bouwers in de eerste gemeenten brengt René van Loon deze bouwers in de eerste gemeenten heel dichtbij. Tien inspirerende bijbelstudies die ons bemoedigen en laten zien hoe God met zijn Geest door mensen heen werkt. Geschreven voor kringgebruik, maar ook heel geschikt voor zelfstudie.

Bouwers in de eerste gemeenten is uitgegeven in samenwerking met de IZB en onderdeel van de kringserie. Bekijk het volledige assortiment van de bijbelstudieboekjes op www.kringserie.nl.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media