Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Oker

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Oker - Robin Elias
Auteur:Robin Elias
Ondertitel:Roman
Uitvoering:Gebonden met stofomslag
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:200 pag.
ISBN:9789033801518
Prijs: € 20.00
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Oker’

Op weg terug naar ons appartement besluit ik nog even naar de supermarkt op Wilshire Boulevard te gaan. Ik loop langs de schappen met broodbeleg. Mijn kind is dood en mijn buik is leeg, dreunt het in mijn hoofd, maar ik doe alsof het goed met me gaat. Niets aan de hand. Ik. Doe. Boodschappen.

Een Nederlands echtpaar vertrekt met hun vierjarige dochtertje voor enkele maanden naar Californië. Het avontuur van zo’n langer verblijf in de nieuwe wereld, het plezier van rondreizen door afwisselende landschappen – het wordt overschaduwd door een verdriet dat zij in stilte samen met zich meedragen. Treffend beschrijft Oker hoe het gezin zijn plek vindt op vreemde bodem. In  mooie zinnen wordt de lezer meegenomen in het Route 66-gevoel, maar ook in de pijn die hen onderweg vergezelt. Het eindeloze okergele landschap, de afwisseling van adembenemend mooie bergen en ontzagwekkend diepe kloven – dit alles vormt het ruige decor voor een verhaal over liefde die volhoudt onder zware omstandigheden. Waar zoveel schaduw is, moet sterk licht zijn.

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Oker is een literaire roman van Nederlandse bodem. Het verhaal bevat waargebeurde elementen, is beschouwend maar ook luchtig en avontuurlijk. Een roadtrip in boekvorm.
Vreugde, blijdschap en geluk – in het bijzonder in moeilijke tijden.

Robin Elias is de auteursnaam van het schrijversduo David Onnekink en Martine Veldhuizen. Oker is hun verhaal, maar verwoord in een literaire vorm die ruimte laat voor verbeelding en verwondering. Een boek als het leven zelf: fascinerend, uitdagend, maar soms ook hartverscheurend.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media