Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Je bent waardevol - Bijbelstudies

Je bent waardevol - Bijbelstudies

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Je bent waardevol - Bijbelstudies - Carianne Ros
Auteur:Carianne Ros
Ondertitel:Bijbelstudies
Uitvoering:Ringband
Formaat:15 x 20 cm
Pagina's:96 pag.
ISBN:9789033801266
Prijs: € 16.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Je bent waardevol - Bijbelstudies’

Met Je bent waardevol - Bijbelstudies ga je samen met God aan de slag om te leren vanuit een gezond, op de Bijbel gebaseerd, zelfbeeld te leven.

Ontdek de helende kracht van de heilige Geest en merk hoeveel God van je houdt.

Leer om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken en van jezelf te houden.

Een levens-veranderende ervaring, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen, wanneer jij wordt zoals God je bedoeld heeft!

Met materiaal voor tien avonden. Bemoediging en inspiratie. Genezing van beschadigde emoties. Zowel diepgaande bijbelstudies als creatieve opdrachten. Geschikt voor individueel gebruik en groepsgebruik.

In de succesvolle ‘Je bent waardevol’-serie. Met online filmpjes.

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Recensie

Online blog over Je bent waardevol Bijbelstudies

'Ga op een creatieve manier aan de slag met jezelf en zet een stap in de richting van een gezond zelfbeeld. Dat is het doel van de schrijfster met dit boekje en dat is zeker gelukt! De stukjes tekst zijn gemakkelijk te lezen en zeer doeltreffend. Vervolgens word je aan het denken gezet door middel van het beantwoorden van vragen (antwoorden deels op te zoeken in de Bijbel). De creatieve verwerkingen tussendoor zijn erg leuk (maak een memoryspel, kleuropdrachten e.d.). Enig minpuntje is wel dat er soms niet zo veel schrijfruimte is, een extra notitieboekje erbij kopen is dus wel handig.' (HT)
Reveil maart 2018

Boek beoordelingen

Natasja, 20-02-2018
Een bijbeltstudie waar in je op zoek gaat naar je zelfbeeld. Er word je een spiegel voor gehouden, je leest en denkt na over dingen die je gewoon vind maar eigenlijk niet gewoon zijn. Kleine dingen uit de bijbel worden uitgelicht en zijn eigenlijk van waardevolle betekenis voor jezelf. Je leert met ander ogen te kijken naar jezelf, je gaat zien hoe God naar jou kijkt en je mag gaan beseffen dat als Hij je waardevol vind, dat jij dat ook van jezelf mag vinden. Carianne heeft een mooie studie geschreven, het boekje is door de ringband handig om in te werken, schrijfruimte had wat meer gemogen. De filmpjes hierbij sluiten perfect aan en geven verdieping. Een studie die je gewoon moet doen, en soms wel 2x door moet lezen om dieper te gaan, verder te kijken dan wat er in haar "je bent waardevol" boek is geschreven. Het is een zeer mooie aanvulling op elkaar en zeker in je leven met God. Deze studie heb ik met een groep vrouwen gedaan en 1x in de 2 weken een hoofdstuk behandeld, dit is prima te doen en gaf mooie gesprekken.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media