Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Jongeren > Geloof en praktijk > Street God - Pocket

Street God - Pocket

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Street God - Pocket - Dimas Salaberrios & Angela Hunt
Auteur:Dimas Salaberrios & Angela Hunt
Ondertitel:Het meeslepende, waargebeurde verhaal van een drugsbaas die uit zijn werkgebied moest vluchten, om er later met een moedige missie terug te keren
Uitvoering:Paperback
Formaat:11,5 x 17,5 cm
Pagina's:320 pag.
ISBN:9789033801181
Prijs: € 9.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Street God - Pocket’

Pocketeditie van het succesverhaal van Dimas Salaberrios Street God.
Street God gaat over drugs, criminaliteit, discriminatie, maar vooral is het een verhaal over hoop. Over een man die een vredestichter durft te zijn. Die mensen in de gespannen wijken van de Bronx, dichter bij elkaar brengt. 

Dimas Salaberrios was elf toen hij begon met drugshandel op school. Al gauw nam hij een steeds belangrijkere plek in op de straat. Zijn criminele carrière bracht hem de status die hij begeerde – hij werd een Street God waar iedereen een straatje voor om loopt. "His street name was Daylight, but he was a nightmare." Uiteindelijk, door verschillende gebeurtenissen, kiest hij toch een andere weg. Nu maakt hij zich hard tegen discriminatie, hij roept mensen op om te vergeven en niet af te zakken naar het niveau van wraak nemen.

Klik hier voor recensies en meer informatie over dit inspirerende waargebeurde verhaal!

Recensie

'Als boekhandelaar deel je veel boekentips uit, maar dit boek ben ik eigenlijk pas gaan lezen door een paar jongeren met wie ik een bijbelcursus doe. En ik ben ze d'r dankbaar voor :) Wat een imposant verhaal. Als je een voorbeeld zoekt van iemand bij wie het geloof echt grote veranderingen teweeg brent, dan moet je dit gaan lezen. Nog spannend en boeiend geschreven ook!'
Gert-Jan van Rietschoten boekhandel Van Rietschoten, Rotterdam

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media