Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Romans > Liefde werd mijn wapen

Liefde werd mijn wapen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Liefde werd mijn wapen - Soheila Fors
Auteur:Soheila Fors
Ondertitel:Het waargebeurde verhaal van een Iraanse vrouw en haar strijd voor vrijheid
Uitvoering:Paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:144 pag.
ISBN:9789033801808
Prijs: € 15.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Liefde werd mijn wapen’

Soheila Fors werd geboren in Iran tijdens het sjah-tijdperk. Haar leven is een vertelling van een ongewone vader, van mishandeling en vreemdelingschap, van groepscultuur zowel in goede als in slechte zin en van een langdurig verlangen om God te leren kennen.

Via Turkijke vlucht Soheila naar Zweden. Op een dieptepunt in haar leven verschijnt Jezus aan haar in een droom, dat verandert haar manier van denken en leven totaal.

Tegenwoordig helpt Soheila andere vrouwen die slachtoffer zijn geworden van bedreiging met eerwraak. Zij is de oprichtster van het beschermd wonen huis Sara's Huis en de unieke theehuizen voor vrouwen in Karlskoga en Karlstad.

Leesfragment
Bekijk hier de eerste pagina's.

- Verschijnt juni 2019 -


Over de auteurs

Soheila Fors werkt als manager van het Theehuis in Karlskoga en daarnaast geeft zij lezingen. Zij is gespecialiseerd in de thema's eerwraak en groepscultuur.

Ingalill Bergensten is 30 jaar werkzaam geweest als journalist bij de krant Nerikes Allehanda in Örebro. Tegenwoordig is ze actief als freelance journalist met als specialiteit persoonlijke portretten.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media