Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > E-books > Non-fictie > Hoe lees je de Bijbel? - E-book

Hoe lees je de Bijbel? - E-book

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Hoe lees je de Bijbel? - E-book - Jan Vermeer
Auteur:Jan Vermeer
Ondertitel:Praktische tips voor (beginnende) bijbellezers
Uitvoering:E-book
Pagina's:64
ISBN:9789033835278
Prijs: € 3.99
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Hoe lees je de Bijbel? - E-book’

In Hoe lees je de Bijbel? legt auteur Jan Vermeer je op eenvoudige wijze uit hoe je de Bijbel kunt lezen én toepassen. Als de Bijbel een onbegrijpelijk boek voor je is, of het lezen ervan doet je niets, dan is dit boek een heel handig hulpmiddel om verder te komen.

Je gaat samen met Jan Vermeer aan de slag met het Woord van God. Hoe lees je de Bijbel? bevat handreikingen, tips, citaten van 'lotgenoten' en oefeningen. Door het populaire taalgebruik is dit boek ook zeer geschikt voor jongeren en bijvoorbeeld ook voor mensen die de (Youth) Alpha cursus volgen!

Achterin het boek is een bijbelleesrooster opgenomen, die in een jaar tijd de gehele Bijbel doorneemt. Daarnaast is een rooster opgenomen om in 31 dagen Gods plan te ontdekken. Jan Vermeer geeft ook een handige introductie van alle bijbelboeken, zodat je in een notendop kunt zien hoe de Bijbel is ingedeeld.

Neem hier een kijkje in het boek! Of neem ee de speciale website rondom dit boek www.hoeleesjedebijbel.nl.

Ben je op zoek naar een belijdeniscadeau? Ook hier is Hoe lees je de Bijbel? geschikt voor!

Het boek is ook verkrijgbaar als e-book: Hoe lees je de Bijbel?

Recensie

“Dit is een praktisch en verrassend goede boekje, waarin Vermeer op boeiende wijze vertelt hoe je de bijbel beter kunt lezen. Als je zijn raadgevingen opvolgt, zal het bijbellezen een stuk leuker worden en zul je beter gaan begrijpen wat Gods wil voor je leven is. ‘Hoe lees je de bijbel?’ is confronterend concreet, een echte aanrader.”
Ben Hobrink, auteur Moderne Wetenschap in de Bijbel

“De bijbel is het meest verkochte en minst gelezen boek ter wereld. Velen beginnen vol goede moed, maar verslappen snel. Hoe lukt ons de bijbel te lezen? Dit boek is daar een fantastisch hulpmiddel bij. Jan Vermeer vertelt eerlijk en herkenbaar hoe we met vallen en opstaan de bijbel trouw kunnen lezen.”
Ron van der Spoel, predikant

“Toen ik voor het eerst de wereld introk, kreeg ik van mijn moeder een zakbijbeltje mee. Ik schreef op de titelpagina: het boek dat je moet doen. ‘Hoe lees je de bijbel?’ is een heerlijk boek, juist omdat het je op zo’n toegankelijke manier een eind op weg helpt. Ik heb er veel langer over gedaan om de bijbel te leren lezen. En te doen. Maar pas op. De bijbel doen, is gevaarlijk hoor! Het zet je leven op zijn kop.”
Anne van der Bijl, oprichter Open Doors

‘Dit boekje is een aanbeveling voor iedereen die zich afvraagt wat ie met de Bijbel aan moet, want: geen tijd, te druk, te moeilijk. Jan Vermeer houdt het eenvoudig en daardoor direct. Je kunt er niet om heen: die Bijbel moet open!’
Anne Westerduin, theologe en ondernemer SestraMedia en Sestra-Vrouw. Voormalig hoofdredacteur Eva (EO).

'Bekijk de wereld door Bijbelse bril'
- aldus de kop van het interview met Jan Vermeer, afgenomen door www.cip.nl begin augustus 2011. Lees het volledige artikel hier!

'Bijbellezen anno 2011 - Geen tijd is geen excuus' - aldus het artikel in Visie 34 2011 over het nieuwste boek van auteur Jan Vermeer - Hoe lees je de Bijbel. Lees het volledige artikel!

'Jan Vermeer wijst op handige manieren om het beste uit een Bijbelgedeelte te halen, stelt vragen die verder denkwerk vereisen, en zet je aan het werk met een complete workout. ... Goed en direct toepasbaar studiemateriaal.'
Opwekking Magazine - oktober 2011

'Hoe lees je de Bijbel? is het resultaat van zijn eigen zoektocht, zegt de introductie. En dat is wat je proeft: het is levensecht, praktisch en eenvoudig. Het diepste verlangen van Jan Vermeer is om lezers te helpen contact met God te maken. Als u daarnaar zoekt, of als u anderen wilt helpen de Bijbel te verstaan en te horen wat God tegen hen wil zeggen in Zijn Woord, dan is dit boekje eigenlijk onmisbaar.'
Idea - november 2011

'Een op de praktijk afgestemd boekje, dat zeker veel te bieden heeft.'
Groei - voorjaar 2012

'Dit eenvoudige en toch diepzinnige en zinnige boekje wens ik in de handen van vele jongeren. De auteur wil een helpende hand bieden voor het (blijven) lezen van de soms zo onbegrijpelijke en moeilijke Bijbel. Hoe kun je Gods Woord lezen én toepassen? Het boekje bevat handreikingen, tips, citaten van 'lotgenoten' en oefeningen. Van harte aanbevolen.'
Credo - april 2012

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media