Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

10-serie

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
 • God geeft meer dan genoeg - Eline Lindeboom

  God geeft meer dan genoeg

  Eline Lindeboom

  Ons leven is vaak vol, waardoor we onze aandacht over veel zaken moeten verdelen. Daarbij voelen we ons soms behoorlijk tekortschieten. Eline Lindeboom schreef tien bijbelstudies over de weg van ons tekort naar zijn genoeg. Ontdek Gods geschenk van liefde en genade: Hij geeft meer dan genoeg voor elke dag. En waar genoeg van Hem is, is ook genoeg om door te geven aan anderen.
  Meer over ‘God geeft meer dan genoeg’

  € 10.99
  ‘God geeft meer dan genoeg’ bestellen
 • Kiezen voor het beste - Janneke Nijboer

  Kiezen voor het beste

  Janneke Nijboer

  Heb jij ook weleens last van keuzestress? Alles is mogelijk, wordt mensen voorgehouden, maar wat is voor jou persoonlijk nu een goede keus? De bijbelstudies helpen je inzicht te krijgen in de dilemma's bij het maken van een keus. In de dagelijkse hectiek word je even stilgezet om af te stemmen op wat er in jou leeft en op wat God je te zeggen heeft.
  Meer over ‘Kiezen voor het beste’

  € 10.99
  ‘Kiezen voor het beste’ bestellen
 • Van stress naar stilte - Lianne Post

  Van stress naar stilte

  Lianne Post

  We rennen vaak van afspraak naar afspraak en proberen zoveel mogelijk te doen in zo min mogelijk tijd. Tegelijk kent elk van ons een verlangen naar innerlijke rust. Deze bijbelstudies helpen je om te begrijpen wat stilte nu werkelijk is. Aan de hand van praktische en creatieve opdrachten ontdek je hoe je, ook in het drukke dagelijkse leven, Gods weldadige rust kunt ervaren.
  Meer over ‘Van stress naar stilte’

  € 10.99
  ‘Van stress naar stilte’ bestellen
 • Leven met een doel - Pieter Both

  Leven met een doel

  Pieter Both

  Sta je weleens stil bij de zin van je leven? En welke rol speelt geloven daarbij? Het is mooi om te zien hoe de Bijbel ruimte geeft aan alledaagse zinervaringen, zoals vriendschap, natuur, liefde of werk. Maar ook laat de Bijbel zien hoe ervaringen van pijn en verdriet onze zingeving belagen. Ontdek in deze tien bijbelstudies hoe al deze ervaringen kunnen bijdragen aan het vinden van het doel van je leven.
  Meer over ‘Leven met een doel’

  € 10.99
  ‘Leven met een doel’ bestellen
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media