Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Home > Volwassenen > Cadeau - Bemoediging

Christelijke bemoedigende cadeauboeken

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
 • Enjoy poster - When it rains look for rainbows -

  Enjoy poster - When it rains look for rainbows

  Deze A4 Enjoy poster kun je ophangen in je slaapkamer, gang, keuken, woonkamer. Eigenlijk overal waar je een plekje hebt voor een mooie, bemoedigende spreuk! En anders maak je toch gewoon ruimte? Een mooi lijstje erom heen en je hebt een blikvanger in je huis! Deze poster bevat de mooie spreuk:When it rains look for rainbows, when it's dark look for starsEen prachtige spreuk om cadeau te doen toch! Deze poster is ook beschikbaar in dezelfde serie: Mijn plan met jullie staat vast spreekt ...
  Meer over ‘Enjoy poster - When it rains look for rainbows’

  € 6.95
  ‘Enjoy poster - When it rains look for rainbows’ bestellen
 • Enjoy poster - God is liefde -

  Enjoy poster - God is liefde

  Deze A4 Enjoy poster kun je ophangen in je slaapkamer, gang, keuken, woonkamer. Eigenlijk overal waar je een plekje hebt voor een mooie, bemoedigende spreuk! En anders maak je toch gewoon ruimte? Een mooi lijstje erom heen en je hebt een blikvanger in je huis! Deze poster bevat de volgende tekst:God is liefde! Hoe kostbaar is uw liefde, God! In de schaduw van uw vleugels schuilen de mensen.Een prachtige spreuk om cadeau te doen toch!Deze poster is ook beschikbaar in dezelfde serie: Mij...
  Meer over ‘Enjoy poster - God is liefde’

  € 6.95
  ‘Enjoy poster - God is liefde’ bestellen
 • Een klein boekje vol hoop - Minicadeauboekje - Abspoel, Paul

  Een klein boekje vol hoop - Minicadeauboekje

  Abspoel, Paul

  Een klein boekje vol hoop, de titel zegt het al, is een boekje vol bijbelteksten een gedachten die hoop geven. Een mooi cadeautje voor allerlei situaties.Bekijk hier een aantal pagina's uit Een klein boekje vol hoop. Serie MinicadeauboekjesKijk hier voor alle minicadeauboekjes.
  Meer over ‘Een klein boekje vol hoop - Minicadeauboekje’

  € 5.00
  ‘Een klein boekje vol hoop - Minicadeauboekje’ bestellen
 • Omdat Hij van je houdt - Beek, Ina van der

  Omdat Hij van je houdt

  Beek, Ina van der

  Omdat Hij van je houdt is een mooie inspiratieklapper voor op je vensterbank, tafel of bureau. 80x een herinnering aan Gods liefde voor jou; een korte bijbeltekst en een prachtige gedachte om mee te nemen voor die dag. Kleurrijk en inspiratievol!Aan de bovenzijde van de standaard zit een ringband waardoor de pagina's gemakkelijk omslaan. Inkijkpagina'sBekijk nu een fragment uit het binnenwerk van Omdat Hij van je houdt.
  Meer over ‘Omdat Hij van je houdt’

  € 8.50
  ‘Omdat Hij van je houdt’ bestellen
 • Omdat ik aan je denk - Minicadeauboekje - Berg, Judith van den

  Omdat ik aan je denk - Minicadeauboekje

  Berg, Judith van den

  Omdat ik aan je denk is een minicadeauboekje vol opbouwende en bemoedigende citaten. De Boodschap is: ik denk aan je! Je staat er niet alleen voor! Neem een kijkje in Omdat ik aan je denk. Serie minicadeauboekjesBekijk alle Ark Media minicadeauboekjes.
  Meer over ‘Omdat ik aan je denk - Minicadeauboekje’

  € 5.00
  ‘Omdat ik aan je denk - Minicadeauboekje’ bestellen
 • Gods zegen toegewenst - Deubel, Frits

  Gods zegen toegewenst

  Deubel, Frits

  Gods zegen toegewenst is een sfeervolle gedichtenbundel van Frits Deubel. De Bijbel staat vol mooie beloften van God aan ons. Woorden van hoop en bemoediging. Deze gedichten laten het zien: God wil ons zijn zegen geven! Een leuk handzaam formaat voor een leuke prijs. Een prachtig cadeau voor diverse gelegenheden.4e druk Klik hier voor alle gedichtenbundels van Frits Deubel.
  Meer over ‘Gods zegen toegewenst’

  € 6.50
  ‘Gods zegen toegewenst’ bestellen
 • Geborgen in Gods hand - Deubel, Frits

  Geborgen in Gods hand

  Deubel, Frits

  Geborgen in Gods hand, een nieuwe bundel van Frits Deubel met gedichten die hoop geven. De gedichten spreken van de grote liefde van God en laten zien dat Hij altijd bij je is, wat er ook gebeurt. Deze gedichtenbundel verschijnt in de bekende cadeau-uitstraling van zijn eerdere bundels. Kleurrijk, stijlvol, met prachtige fotografie. Klik hier voor alle gedichtenbundels van Frits Deubel.
  Meer over ‘Geborgen in Gods hand’

  € 6.75
  ‘Geborgen in Gods hand’ bestellen
 • Gedragen door God - Deubel, Frits

  Gedragen door God

  Deubel, Frits

  Gedragen door God is een nieuwe bundel van Frits Deubel met gedichten die bemoedigen. De gedichten spreken van de grote liefde van God en laten zien dat Hij altijd bij je is, wat er ook gebeurt. De gedichtenbundel verschijnt in de bekende cadeau-uitstraling van zijn eerdere bundels. Kleurrijk, stijlvol, met prachtige fotografie. Klik hier voor alle gedichtenbundels van Frits Deubel.
  Meer over ‘Gedragen door God’

  € 6.75
  ‘Gedragen door God’ bestellen
 • Een uitgestoken hand - Deubel, Frits

  Een uitgestoken hand

  Deubel, Frits

  Een uitgestoken hand is een frisse gedichtenbundel van de geliefde dichter Frits Deubel. Deze gedichten bemoedigen in moeilijke tijden en zijn aangevuld met mooie fotografie. Ook nieuw van Frits Deubel is God hoort je. Schuil maar veilig als de stormwindwoest je levensschip bedreigt.Vlucht naar Mij als ’t wilde watertot de wank’le reling stijgt.Ik bescherm je met Mijn schaduwin de diepten van de nacht.Je mag rusten als de dag jouniets dan angsten heeft gebracht!… Hier kunt u de eerst...
  Meer over ‘Een uitgestoken hand’

  € 6.75
  ‘Een uitgestoken hand’ bestellen
 • Schatkaartjes - Jij bent kostbaar - Gamper, Miriam

  Schatkaartjes - Jij bent kostbaar

  Gamper, Miriam

  Jij bent kostbaar - Dit cadeaudoosje bevat 52 schatkaartjes met waardevolle en vrolijke wijsheden. Geef het aan iemand cadeau en laat merken hoe kostbaar bij/zij voor je is of bemoedig iemand die het nodig heeft om bevestigd te worden in zijn/haar waarde. Maar natuurlijk ook leuk om zelf neer te zetten en elke dag herinnerd te worden aan hoe God naar je kijkt! Bekijk ook onze andere schatkaartjes:Ik denk aan jeEen nieuwe dagGods zegen gewenst LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina'...
  Meer over ‘Schatkaartjes - Jij bent kostbaar’

  € 9.95
  ‘Schatkaartjes - Jij bent kostbaar’ bestellen
 • Schatkaartjes - Ik denk aan je - Gamper, Miriam

  Schatkaartjes - Ik denk aan je

  Gamper, Miriam

  Ik denk aan je - Dit cadeaudoosje bevat 52 schatkaartjes met waardevolle en bemoedigende wijsheden. Perfect om als cadeau te geven aan die vriend of vriendin die even een hart onder de riem nodig heeft! Zo laat je weten dat je aan de ander denkt. Bekijk ook onze andere schatkaartjes:Jij bent kostbaarEen nieuwe dagGods zegen gewenst LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's!  
  Meer over ‘Schatkaartjes - Ik denk aan je’

  € 9.95
  ‘Schatkaartjes - Ik denk aan je’ bestellen
 • Schatkaartjes - Een nieuwe dag - Gamper, Miriam

  Schatkaartjes - Een nieuwe dag

  Gamper, Miriam

  Een nieuwe dag - Dit cadeaudoosje bevat 52 schatkaartjes met inspirerende en vrolijke wijsheden. De schatkaartjes bieden inspiratie om de dag mee te beginnen. Leuk om zelf te houden en als dagopening te gebruiken, maar ook heel leuk om anderen mee te verrassen. Bekijk ook onze andere schatkaartjes:Ik denk aan jeJij bent kostbaarGods zegen gewenst LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's!
  Meer over ‘Schatkaartjes - Een nieuwe dag’

  € 9.95
  ‘Schatkaartjes - Een nieuwe dag’ bestellen
 • Schatkaartjes - Gods zegen gewenst - Gamper, Miriam

  Schatkaartjes - Gods zegen gewenst

  Gamper, Miriam

  Gods zegen gewenst - Dit cadeaudoosje bevat 52 schatkaartjes met waardevolle en bemoedigende zegenwensen. Leuk om cadeau te doen bij bijvoorbeeld een belijdenis. Voor elk nieuwe begin een zegening! Bekijk ook onze andere schatkaartjes:Ik denk aan jeEen nieuwe dagJij bent kostbaar LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's!
  Meer over ‘Schatkaartjes - Gods zegen gewenst’

  € 9.95
  ‘Schatkaartjes - Gods zegen gewenst’ bestellen
 • Ik denk aan je... - Huisman, Renske

  Ik denk aan je...

  Huisman, Renske

  Ik denk aan je is een wensboekje vol bemoedigende teksten om iemand sterkte te wensen en een hart onder de riem te steken. Het boekje kan uitgevouwen worden, heeft op beide zijden tekst en kan worden neergezet op een dressior. Op de achterzijde van Ik denk aan je is ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven. De leporello is dichtgebonden met lint, waardoor het een prachtig cadeau is. Ook beschikbaar in deze serie uitvouwboekjes:Gods zegen toegewenstEen baby!DankjewelGod is bij...
  Meer over ‘Ik denk aan je...’

  € 4.95
  ‘Ik denk aan je...’ bestellen
 • Een stap in vertrouwen - Minicadeauboekje - Jong,Tobya

  Een stap in vertrouwen - Minicadeauboekje

  Jong,Tobya

  In Een stap in vertrouwen staan gedachten, citaten en bijbelteksten over vertrouwen op God. Het is een leuk klein cadeautje voor iedereen die bemoediging, inspiratie en kracht kan gebruiken. SerieKlik hier voor alle minicadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Een stap in vertrouwen - Minicadeauboekje’

  € 5.00
  ‘Een stap in vertrouwen - Minicadeauboekje’ bestellen
 • Op jou rust mijn oog - Kruisinga-Remigus, Trix

  Op jou rust mijn oog

  Kruisinga-Remigus, Trix

  Op jou rust mijn oog is een bemoedigend cadeauboekje, speciaal voor mensen die door een eenzame periode gaan. Het prachtige boekje staat vol mooie en invoelende bijbeloverdenkingen en sfeervolle foto's. Neem hier alvast een kijkje in het boek!God geeft ons een belofte. De belofte blijft, ook alswij Hem zijn kwijtgeraakt: 'Op jou rust mijn oog'!God houdt ons in het oog. Hij laat ons niet in de steek. Hij blijft ons zoeken. Bemoedig iemand met deze woorden! In privésfeer of in het pastoraat.O...
  Meer over ‘Op jou rust mijn oog’

  € 7.50
  ‘Op jou rust mijn oog’ bestellen
 • Koekstempelset Sterkte / Ik denk aan je - Laura's Creations

  Koekstempelset Sterkte / Ik denk aan je

  Laura's Creations

    Zeer origineel! Speciaal voor de bakliefhebber presenteert Laura's Creations i.s.m. Ark Media 5 kekke cadeausets met koekstempels.Stempel koekjes met een prachtige boodschap voor een persoonlijk en opbouwend cadeau. Of natuurlijk om lekker zelf op te eten. Bake it Forward is niet alleen bakken voor jezelf, maar juist ook voor de mensen om je heen. Bijvoorbeeld voor je visite, je buren, in je kerk of op het werk, op school, bij een kinderfeestje, een geboorte, of bij ziekte. Draag bij aan ...
  Meer over ‘Koekstempelset Sterkte / Ik denk aan je’

  € 15.95 Nu € 9.95
  ‘Koekstempelset Sterkte / Ik denk aan je’ bestellen
 • Veilig in Zijn armen - Lucado, Max

  Veilig in Zijn armen

  Lucado, Max

  Veilig in zijn armen is leverbaar in de 5e druk - maart 2013.Max Lucado geeft in Veilig in zijn armen op eigen, karakteristieke wijze de boodschap weer uit Psalm 23: de Heer is mijn herder. In de 16 hoofdstukken reflecteert hij op iedere regel van deze geliefde psalm. Zijn prikkelende gedachten, beeldende uitleg en praktische toepassingen laten de oude woorden van de psalmist spreken voor mensen in deze tijd. De boodschap is duidelijk: wie druk of vermoeid is, mag tot rust komen bij de Herder...
  Meer over ‘Veilig in Zijn armen’

  € 11.95
  ‘Veilig in Zijn armen’ bestellen
 • God tilt je op - Lucado, Max

  God tilt je op

  Lucado, Max

  God tilt je op is geschreven door bestseller auteur Max Lucado.Iedereen komt het tegen op zijn levenspad. Het dal. We zijn ontmoedigd, we rouwen, we zijn teleurgesteld. Als we door het dal gaan, kan het moeilijk zijn om vrede te vinden, om met God verder te gaan. Maar God laat ons niet vallen! Hij tilt ons op. God tilt je op is een bemoedigend boek gebaseerd op het turbulente leven van Jozef - verkocht als slaaf, onterecht veroordeeld en gevangengezet, maar na jaren van moeiten precies waar ...
  Meer over ‘God tilt je op’

  € 14.95
  ‘God tilt je op’ bestellen
 • Je bent kostbaar - Minicadeauboekje - Lucado, Max

  Je bent kostbaar - Minicadeauboekje

  Lucado, Max

  Je bent kostbaar is een inspirerend boekje van Max Lucado, met als centrale boodschap: Je bent kostbaar omdat God je gemaakt heeft. Je mag er zijn! 4e druk SerieKlik hier voor alle minicadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Je bent kostbaar - Minicadeauboekje’

  € 5.00
  ‘Je bent kostbaar - Minicadeauboekje’ bestellen
 • Altijd bij je - Lucado, Max

  Altijd bij je

  Lucado, Max

  In Altijd bij je brengt Max Lucado onder woorden wat veel mensen voelen. Dat maakt dit boekje een prachtig cadeau ter bemoediging voor wie een hart onder de riem kan gebruiken. Een gebedenboekje in handzaam formaat. Altijd bij je bevat naast een inleiding over gebed in moeilijke tijden, 40 gebeden bij bijbelteksten. De onderwerpen zijn onder andere: bidden bij moeiten en stress. Max Lucado is voorganger in Oak Hills Church in Texas (Amerika). Hij is getrouwd en heeft 3 dochters waaronder co...
  Meer over ‘Altijd bij je’

  € 9.95
  ‘Altijd bij je’ bestellen
 • Hij is bij je - Lucado, Max

  Hij is bij je

  Lucado, Max

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- In Hij is bij je deelt de geliefde auteur Max Lucado lessen uit het Johannesevangelie over de God die dichtbij is – in slechte en in goede dagen. Het is een bemoedigend en hoopgevend cadeautje voor diverse gelegenheden. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online! Kijk hier voor de andere lucadeautjes! Een hart als JezusVeel gelukIn Zijn...
  Meer over ‘Hij is bij je’

  € 9.95
  ‘Hij is bij je’ bestellen
 • Je staat er niet alleen voor - Minicadeauboekje - Lucado, Max

  Je staat er niet alleen voor - Minicadeauboekje

  Lucado, Max

  Je staat er niet alleen voor is vanaf begin mei verkrijgbaar.Je staat er niet alleen voor is een minicadeauboekje van Max Lucado. Het bevat citaten en korte teksten vol inspiratie en bemoediging. Een cadeautje voor iedereen die door een moeilijke tijd heengaat. SerieKlik hier voor alle minicadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Je staat er niet alleen voor - Minicadeauboekje’

  € 5.00
 • Ik ben er voor je - Oosterhuis, Mattanja

  Ik ben er voor je

  Oosterhuis, Mattanja

  Ik ben er voor je is een bemoedigend cadeauboekje voor wie met lijden te maken heeft, vanwege ziekte, beperkingen of rouw. Het staat vol overdenkingen bij bijbelteksten, geschreven vanuit de persoonlijke ervaring van auteur Mattanja Oosterhuis. Zij kreeg op 24-jarige leeftijd een hersenbloeding en ondervindt nog dagelijks de gevolgen daarvan. Ik ben er voor je is een prachtig gevoelig cadeau voor ouderen én zeker ook jongeren.Neem hier vast een kijkje in het boek! De foto's geven veel sfeer ...
  Meer over ‘Ik ben er voor je’

  € 7.50
  ‘Ik ben er voor je’ bestellen
 • 101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen - Minicadeauboekje - Pol, Myrthe van de

  101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen - Minicadeauboekje

  Pol, Myrthe van de

  101 bijbelteksten om altijd bij je te dragen is een leuk vierkant miniboekje. Het bevat 101 bijbelteksten over uiteenlopende thema’s zoals verdriet, angst, blijdschap, liefde, volharding en geloof. Een mooi geschenkboekje voor belijdenis, doop, verjaardag, bij verlies of verdriet of zomaar omdat iemand wel een cadeautje verdient. Serie MinicadeauboekjesKijk hier voor alle minicadeauboekjes in deze serie. LeesfragmentBekijk hier de eerste pagina's online!
  Meer over ‘101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen - Minicadeauboekje’

  € 5.00
  ‘101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen - Minicadeauboekje’ bestellen
 • Je bent waardevol - Ros, Carianne

  Je bent waardevol

  Ros, Carianne

  Je bent waardevol gaat over een belangrijk thema voor vrouwen: eigenwaarde en zelfbeeld. Geliefde auteur en spreker Carianne Ros gaat hierop in met Bijbelse wijsheid en psychologische inzichten. Dit zorgt voor een bemoediging en genezing van beschadigde emoties. Ook is het geschikt voor vrouwenactiviteiten.5e druk LeesfragmentLees de eerste pagina's uit Je bent waardevol. Andere beschikbare boeken in de 'Je bent waardevol-lijn':Bijpassend Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje Lieve d...
  Meer over ‘Je bent waardevol’

  € 15.95
  ‘Je bent waardevol’ bestellen
 • Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje - Ros, Carianne

  Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje

  Ros, Carianne

  Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje zet je aan het denken over de thema's eigenwaarde en zelfbeeld door middel van vragen. De Bijbelteksten dringen nog beter tot je door als je de platen inkleurt en met het handzame formaat neem je hem makkelijk mee.4e druk LeesfragmentNeem een kijkje in dit Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje. Andere beschikbare boeken in de 'Je bent waardevol-lijn':Bijbehorende boek Je bent waardevolLieve dochter, je bent waardevolLieve dochter, je bent ...
  Meer over ‘Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje’

  € 4.95
  ‘Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje’ bestellen
 • Je bent waardevol - Minicadeauboekje - Ros, Carianne

  Je bent waardevol - Minicadeauboekje

  Ros, Carianne

  Je bent waardevol - Bemoedigingen en complimentjes is een leuk klein boekje waarmee je elke vrouw blij kunt maken! Liefdevolle en inspirerende woorden, geschreven door Carianne Ros. SerieKlik hier voor alle minicadeauboekjes in deze serie. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online!
  Meer over ‘Je bent waardevol - Minicadeauboekje’

  € 5.00
  ‘Je bent waardevol - Minicadeauboekje’ bestellen
 • In de wind hoor ik uw stem - Scherpbier, Nelleke & Janno van den Ende

  In de wind hoor ik uw stem

  Scherpbier, Nelleke & Janno van den Ende

  In de wind hoor ik uw stem is een prachtig cadeauboek met twintig gedichten vol verwondering en sfeervolle natuurfotografie. Het zijn herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoeiding bieden. Stop, kijk, luister.... en verwonder je!In de wind hoor ik uw stem laat je wegdwalen in de woorden en beelden. Met stijlvolle vormgeving en foto's van een talentvolle jonge fotograaf. Een prachtig cadeau om weg te geven bij diverse gelegenheden. Bekijk hi...
  Meer over ‘In de wind hoor ik uw stem’

  € 9.95
  ‘In de wind hoor ik uw stem’ bestellen
 • Ik vind mijn troost in U - Scherpbier, Nelleke & Janno van den Ende

  Ik vind mijn troost in U

  Scherpbier, Nelleke & Janno van den Ende

  Ik vind mijn troost in U is een prachtig cadeauboek met twintig gedichten vol verwondering en sfeervolle natuurfotografie. Het zijn herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoediging bieden. Ik vind mijn troost in U laat je wegdwalen in de woorden en beelden. Met stijlvolle vormgeving en foto's van een talentvolle jonge fotograaf. Een prachtig cadeau om weg te geven aan mensen die troost en houvast nodig hebben. Bekijk hier de eerste pagi...
  Meer over ‘Ik vind mijn troost in U’

  € 9.95
  ‘Ik vind mijn troost in U’ bestellen
 • Bedankt voor je goede zorg - Spronk-Faber, Martina

  Bedankt voor je goede zorg

  Spronk-Faber, Martina

  Bedankt voor je goede zorg is een boekje dat je cadeau kan geven aan die ene persoon die altijd aan je denkt. De buren die je boodschappen halen, je mantelzorger, zorgzame kinderen of kerkgenoten die altijd voor je klaar staan. Een kaartje, een bloemetje of ... dit boekje om iemand te bedanken! Bemoedigend en opbouwend voor de ontvanger.Thema's: mantelzorg, pastoraat, bemoediging. Neem hier alvast een kijkje in het boek!Bedankt voor je goede zorg is verschenen in een serie sfeervolle cadeaub...
  Meer over ‘Bedankt voor je goede zorg’

  € 7.50
  ‘Bedankt voor je goede zorg’ bestellen
 • Ik val niet uit zijn hand - Straten, Marco van der

  Ik val niet uit zijn hand

  Straten, Marco van der

  Ik val niet uit zijn hand is een mooi gebonden boekje met veertig hoopvolle, persoonlijke verhalen. Iedereen kent wel periodes in zijn of haar leven waarin de moed je in de schoenen zakt. Grote of kleine gebeurtenissen kunnen je overspoelen, waardoor alles hopeloos lijkt. Marco van der Straten begon tijdens een onzekere periode in zijn leven te schrijven over wat hij meemaakte, op zoek naar kleine lichtpuntjes, hoopvolle gedachten en knipogen van God in een lastige tijd. Aan de hand van pers...
  Meer over ‘Ik val niet uit zijn hand’

  € 9.95
  ‘Ik val niet uit zijn hand’ bestellen
 • De hof van vrede - Troost, André F.

  De hof van vrede

  Troost, André F.

  De hof van vrede is een bewezen bestseller met een nieuwe vormgeving. Met aansprekende teksten van de geliefde auteur en predikant André Troost over tot rust komen bij God. Met prachtige fotografie is dit een mooi boek om weg te geven bij diverse gelegenheden. Ruim 125.000 exemplaren van de Hof van vrede zijn er al verkocht. Nu verkrijgbaar in de 12e herziene druk. Dichtbij de plaats waar ik woon is een prachtige tuin.Zo af en toe ga ik erheen.Om vrede te vinden. Om tot rust te komen.Heb j...
  Meer over ‘De hof van vrede’

  € 7.95
  ‘De hof van vrede’ bestellen
 • Gericht op het licht - Troost, André F.

  Gericht op het licht

  Troost, André F.

  Wie wandelt op de weg van het evangelie, loopt niet de nacht in, maar gaat de morgen tegemoet. Gericht op het licht is een mooi cadeauboek van André F. Troost met positieve overdenkingen, gedichten en liederen. Troost laat zien hoe je ook in de levensavond liefde, aandacht en geluk kunt ervaren. De teksten zijn aangevuld met sfeervolle foto’s. Gericht op het licht staat vol vlammetjes die het vuur van weleer weer doen oplaaien.2e druk Een mooi geschenk voor oudere gelovigen over christe...
  Meer over ‘Gericht op het licht’

  € 9.95
  ‘Gericht op het licht’ bestellen
 • Verder met gemis - Watson, Jean

  Verder met gemis

  Watson, Jean

  Cadeauboekje Verder met gemis biedt herkenning, erkenning, troost en houvast in tijden van rouw. Met voor vier weken overdenkingen. De bijbelse overdenkingen helpen je om je gevoelens te benoemen en je vragen te verwoorden. Wat doet verdriet met je geloof? Hoe kan je verder als je een groot gemis in je leven ervaart? Bekijk hier de eerste pagina's!
  Meer over ‘Verder met gemis’

  € 6.95
  ‘Verder met gemis’ bestellen
 • De Heer is mijn herder - Winkel, Herman de

  De Heer is mijn herder

  Winkel, Herman de

  De Heer is mijn herder is een mooi cadeauboek rondom de bekende bijbelse beelden schaap, herder en lam. Herman de Winkel legt in De Heer is mijn herder uit waar deze beelden in de Bijbel voorkomen en laat zien hoe deze beelden je kracht en moed kunnen geven en hoe je ze kunt toepassen op het dagelijkse leven.De bemoedigende woorden worden ondersteund door passende foto's rondom het dier de schaap. De Heer is mijn herder is een prachtig boek om voor jezelf te kopen om eens rustig te lezen, ma...
  Meer over ‘De Heer is mijn herder’

  € 7.50
  ‘De Heer is mijn herder’ bestellen
 • De Heer is mijn schuilplaats - Winkel, Herman de

  De Heer is mijn schuilplaats

  Winkel, Herman de

  De Heer is mijn schuilplaats is een mooi cadeauboek rondom de bekende bijbelse beelden burcht, woning en rots. Herman de Winkel legt in De Heer is mijn schuilplaats uit waar deze beelden in de Bijbel voorkomen en laat zien hoe deze beelden je kracht en moed kunnen geven en hoe je ze kunt toepassen op het dagelijkse leven.De bemoedigende woorden worden ondersteund door sfeervolle foto's. De Heer is mijn schuilplaats is een prachtig boek om voor jezelf te kopen om eens rustig te lezen, maa...
  Meer over ‘De Heer is mijn schuilplaats’

  € 7.50
  ‘De Heer is mijn schuilplaats’ bestellen
 • De Heer is mijn kracht - Winkel, Herman de

  De Heer is mijn kracht

  Winkel, Herman de

  De Heer is mijn kracht is een mooi cadeauboek rondom de bijbelse beelden licht, hart en bron. Herman de Winkel legt in De Heer is mijn kracht uit waar deze beelden in de Bijbel voorkomen en laat zien hoe deze beelden je kracht en moed kunnen geven en hoe je ze kunt toepassen op het dagelijkse leven.De bemoedigende woorden worden ondersteund door sfeervolle foto's. De Heer is mijn kracht is een prachtig boek om voor jezelf te kopen om eens rustig te lezen, maar ook als cadeau, als be...
  Meer over ‘De Heer is mijn kracht’

  € 7.50
  ‘De Heer is mijn kracht’ bestellen
Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2018 Ark Media