Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Gedichtenbundels

Gedichtenbundels

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
 • Geborgen in Gods hand - Frits Deubel

  Geborgen in Gods hand

  Frits Deubel

  Geborgen in Gods hand, een nieuwe bundel van Frits Deubel met gedichten die hoop geven. De gedichten spreken van de grote liefde van God en laten zien dat Hij altijd bij je is, wat er ook gebeurt. Deze gedichtenbundel verschijnt in de bekende cadeau-uitstraling van zijn eerdere bundels. Kleurrijk, stijlvol, met prachtige fotografie. Klik hier voor alle gedichtenbundels van Frits Deubel.
  Meer over ‘Geborgen in Gods hand’

  € 6.75
  ‘Geborgen in Gods hand’ bestellen
 • Gods zegen toegewenst - Frits Deubel

  Gods zegen toegewenst

  Frits Deubel

  Gods zegen toegewenst is een sfeervolle gedichtenbundel van Frits Deubel. De Bijbel staat vol mooie beloften van God aan ons. Woorden van hoop en bemoediging. Deze gedichten laten het zien: God wil ons zijn zegen geven! Een leuk handzaam formaat voor een leuke prijs. Een prachtig cadeau voor diverse gelegenheden.4e druk Klik hier voor alle gedichtenbundels van Frits Deubel.
  Meer over ‘Gods zegen toegewenst’

  € 6.95
  ‘Gods zegen toegewenst’ bestellen
 • Voor deze gelegenheid - Ina van der Beek

  Voor deze gelegenheid

  Ina van der Beek

  Voor deze gelegenheid is een naslagwerk met gedichten voor elke gelegenheid, geschreven door Ina van der Beek. Een aansprekende bundel die bij diverse momenten heel goed gebruikt kan worden. Zoekt u bijvoorbeeld een tekst voor op een kaart? Ook daarvoor biedt Voor deze gelegenheid passende gedichten.80 gedichten bij ruim 35 momenten:Huwelijk, belijdenis, geboortekaartjes, kinderdoop, opdragen, volwassendoop, avondmaal, rouw, troost, bemoediging, advent, kerst, oud & nieuw, Pasen, tussen P...
  Meer over ‘Voor deze gelegenheid’

  € 9.95
  ‘Voor deze gelegenheid’ bestellen
 • God hoort je - Frits Deubel

  God hoort je

  Frits Deubel

  God hoort je is een prachtige gedichtenbundel van de geliefde dichter Frits Deubel. Deze nieuwe frisse bundel gaat over gebed en is aangevuld met mooie fotografie. Ook nieuw van Frits Deubel is Een uitgestoken hand. Schuil maar veilig als de stormwindwoest je levensschip bedreigt.Vlucht naar Mij als ’t wilde watertot de wank’le reling stijgt.Ik bescherm je met Mijn schaduwin de diepten van de nacht.Je mag rusten als de dag jouniets dan angsten heeft gebracht!… Hier kunt u de eerste p...
  Meer over ‘God hoort je’

  € 6.75
  ‘God hoort je’ bestellen
 • In de wind hoor ik uw stem - Nelleke Scherpbier & Janno van den Ende

  In de wind hoor ik uw stem

  Nelleke Scherpbier & Janno van den Ende

  In de wind hoor ik uw stem is een prachtig cadeauboek met twintig gedichten vol verwondering en sfeervolle natuurfotografie. Het zijn herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoeiding bieden. Stop, kijk, luister.... en verwonder je!In de wind hoor ik uw stem laat je wegdwalen in de woorden en beelden. Met stijlvolle vormgeving en foto's van een talentvolle jonge fotograaf. Een prachtig cadeau om weg te geven bij diverse gelegenheden. Bekijk hi...
  Meer over ‘In de wind hoor ik uw stem’

  € 9.95 Nu € 5.99
  ‘In de wind hoor ik uw stem’ bestellen
 • Een lied van hoop - Frits Deubel

  Een lied van hoop

  Frits Deubel

  In Een lied van hoop staan bemoedigende gedichten die laten zien dat er altijd hoop is. Geschreven door de geliefde dichter Frits Deubel en aangevuld met mooie natuurfoto's. Een mooi cadeau om weg te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Klik hier voor andere gedichtenbundels.
  Meer over ‘Een lied van hoop’

  € 6.75
  ‘Een lied van hoop’ bestellen
 • Geloof, hoop en liefde - Frits Deubel

  Geloof, hoop en liefde

  Frits Deubel

  Deze gedichtenbundel Geloof, hoop en liefde laat zien hoe groot Gods liefde is en hoe mooi en eenvoudig het geloof kan zijn voor iedereen. Geschreven door geliefde dichter Frits Deubel. De gedichten zijn aangevuld met mooie natuurfoto's. Geloof, hoop en liefje is een prachtig cadeau. Klik hier voor andere gedichtenbundels.
  Meer over ‘Geloof, hoop en liefde’

  € 6.75
  ‘Geloof, hoop en liefde’ bestellen
 • Door God bemind - Frits Deubel

  Door God bemind

  Frits Deubel

  Bundel met gedichten waarin Gods grote liefde voor ons centraal staat. In zijn liefde zijn wij geborgen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van zijn hand zijn veel gedichtenbundels verschenen.
  Meer over ‘Door God bemind’

  € 6.95
  ‘Door God bemind’ bestellen
 • Ik vind mijn troost in U - Nelleke Scherpbier & Janno van den Ende

  Ik vind mijn troost in U

  Nelleke Scherpbier & Janno van den Ende

  Ik vind mijn troost in U is een prachtig cadeauboek met twintig gedichten vol verwondering en sfeervolle natuurfotografie. Het zijn herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoediging bieden. Ik vind mijn troost in U laat je wegdwalen in de woorden en beelden. Met stijlvolle vormgeving en foto's van een talentvolle jonge fotograaf. Een prachtig cadeau om weg te geven aan mensen die troost en houvast nodig hebben. Bekijk hier de eerste pagi...
  Meer over ‘Ik vind mijn troost in U’

  € 9.95 Nu € 5.99
  ‘Ik vind mijn troost in U’ bestellen
 • In vertrouwen op Hem - Frits Deubel

  In vertrouwen op Hem

  Frits Deubel

  Bundel met gedichten van Frits Deubel die laten zien dat God er altijd voor ons is en dat we op Hem kunnen bouwen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van zijn hand zijn veel gedichtenbundels verschenen.
  Meer over ‘In vertrouwen op Hem’

  € 6.95
  ‘In vertrouwen op Hem’ bestellen
 • Een hart vol dankbaarheid - Frits Deubel

  Een hart vol dankbaarheid

  Frits Deubel

  Je bent door God bemind!Hij heeft je schuld vergeven,jou met Zijn bloed gekocht,zodat je vrij kunt leven.Draag deze zekerheidals een geheim’nis mede.Het schenkt je, wat ook komt,een hart vervuld van vrede! De gedichtenbundel Een hart vol dankbaarheid laat zien dat Gods hulp er altijd is; er is altijd een reden om dankbaar te zijn! Geschreven door de geliefde dichter Frits Deubel en aangevuld met mooie bloemenfoto's! LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's!
  Meer over ‘Een hart vol dankbaarheid’

  € 6.50
  ‘Een hart vol dankbaarheid’ bestellen
 • Een leven vol liefde - Frits Deubel

  Een leven vol liefde

  Frits Deubel

  Hij heeft beloofd te komen.Dat weet ik al zo lang.Maar waar zal Hij mij treffen,als ik Hem hier ontvang? Zal ik een zieke troosten.wiens lamp is opgebrandof sta ik voor een drenk'lingmet uitgestoken hand? De gedichtenbundel Een leven vol liefde laat zien waar het om draait: naastenliefde en bovenal leven vanuit Gods onmetelijke liefde. Geschreven door de geliefde dichter Frits Deubel. Aangevuld met prachtige bloemenfotografie. Een sfeervol cadeautje voor alle gelegenheden. LeesfragmentBeki...
  Meer over ‘Een leven vol liefde’

  € 6.50
  ‘Een leven vol liefde’ bestellen
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media