Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Mini-cadeauboekjes

Mini-cadeauboekjes

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

Bekijk hier onze cadeauboekjes! Elk boekje bevat 96 pagina's met mooie quotes, bemoedigende grapjes en bijbelteksten. De boekjes zijn 7 x 8,5 cm. Leuk om cadeau te geven, slechts € 5,- per stuk!

 • Oma, je bent de liefste - Alina de Boer

  Oma, je bent de liefste

  Alina de Boer

  Oma, je bent de liefste is hét cadeau voor oma's! Een klein vierkant boekje vol liefde, grapjes en bijbelteksten voor de liefste oma’s van de wereld! LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Oma, je bent de liefste’

  € 5.50
  ‘Oma, je bent de liefste’ bestellen
 • 101 vragen voor een geweldig huwelijk - Carianne Ros

  101 vragen voor een geweldig huwelijk

  Carianne Ros

  101 vragen voor een geweldig huwelijk is een minicadeauboekje van Carianne Ros met 101 inspirerende vragen om een goed gesprek op gang te brengen en je relatie te verdiepen. Dit miniboekje is een leuk cadeautje voor stellen, kort of lang getrouwd. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘101 vragen voor een geweldig huwelijk’

  € 5.50
  ‘101 vragen voor een geweldig huwelijk’ bestellen
 • Je bent waardevol - Carianne Ros

  Je bent waardevol

  Carianne Ros

  Je bent waardevol - Bemoedigingen en complimentjes is een leuk klein boekje waarmee je elke vrouw blij kunt maken! Liefdevolle en inspirerende woorden, geschreven door Carianne Ros. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Je bent waardevol’

  € 5.50
  ‘Je bent waardevol’ bestellen
 • Ik wens jou Gods liefde - Carianne Ros

  Ik wens jou Gods liefde

  Carianne Ros

  Ik wens jou Gods liefde is een mooi klein cadeautje voor vrouwen. Carianne Ros heeft citaten geschreven voor wie wil leren vertrouwen, vergeven en leven vanuit Gods Geest. In andere woorden: voor wie steeds meer van Gods liefde wil ervaren. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's! Wil je meer lezen rondom dit thema?Vol van Gods liefde - 365 dagen dagboek Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Ik wens jou Gods liefde’

  € 5.50
  ‘Ik wens jou Gods liefde’ bestellen
 • Powervrouw! - Carianne Ros & Nelleke de Wit

  Powervrouw!

  Carianne Ros & Nelleke de Wit

  Een klein boekje over Gods onvoorwaardelijke liefde die, in combinatie met jouw uniek-zijn, het onwankelbare fundament biedt voor een krachtig leven. Leuk om cadeau te geven aan een Powervrouw! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Powervrouw!’

  € 5.50
  ‘Powervrouw!’ bestellen
 • Sterkte! - Christien Korf

  Sterkte!

  Christien Korf

  Een klein boekje gevuld met bemoedigende en hoopvolle teksten. Laat een ander weten dat je aan hem of haar denkt! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Sterkte!’

  € 5.50
  ‘Sterkte!’ bestellen
 • You are precious & beloved - Cindy van Ooijen

  You are precious & beloved

  Cindy van Ooijen

  Een klein boekje met een krachtige boodschap: je bent kostbaar en geliefd! Een prachtige boodschap om cadeau te doen. Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘You are precious & beloved’

  € 5.50
  ‘You are precious & beloved’ bestellen
 • Sta op en schitter - Daniëlle Heerens

  Sta op en schitter

  Daniëlle Heerens

  Een klein boekje vol inspiratie rondom Gods opdracht: 'Sta op en schitter!' Een prachtig cadeautje voor jezelf of voor een lieve vriendin. Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Sta op en schitter’

  € 5.50
  ‘Sta op en schitter’ bestellen
 • Gefeliciteerd met de doop - Ina van der Beek

  Gefeliciteerd met de doop

  Ina van der Beek

  Gefeliciteerd met de doop is een leuk vierkant mini-cadeauboekje. Het bevat bijbelteksten en ontroerende gedichten over de doop en opvoeding. Een prachtig en betaalbaar cadeautje voor doopouders. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Gefeliciteerd met de doop’

  € 5.50
  ‘Gefeliciteerd met de doop’ bestellen
 • You are loved - Jolanda Kromhout

  You are loved

  Jolanda Kromhout

  Een boekje vol met inspirerende en bemoedigende teksten met als boodschap: je bent geliefd! Een kostbaar schepsel. Aan deze boodschap kun je niet vaak genoeg herinnerd worden. Bekijk de eerste pagina's. Serie mini-cadeauboekjes Bekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.  
  Meer over ‘You are loved’

  € 5.50
  ‘You are loved’ bestellen
 • Gefeliciteerd - Judith van den Berg

  Gefeliciteerd

  Judith van den Berg

  Gefeliciteerd is een leuk cadeautje voor wie jarig is. Het boekje is luchtig geschreven met humor. Met grappen, citaten en bijbelteksten voor de jarige. LeesfragmentBekijk hier een paar pagina's! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Gefeliciteerd’

  € 5.50
  ‘Gefeliciteerd’ bestellen
 • Omdat ik aan je denk - Judith van den Berg

  Omdat ik aan je denk

  Judith van den Berg

  Omdat ik aan je denk is een mini-cadeauboekje vol opbouwende en bemoedigende citaten. De boodschap is: ik denk aan je! Je staat er niet alleen voor! Neem hier een kijkje in Omdat ik aan je denk. Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Omdat ik aan je denk’

  € 5.50
  ‘Omdat ik aan je denk’ bestellen
 • Het meest ontspannen boekje ooit - Judith van den Berg

  Het meest ontspannen boekje ooit

  Judith van den Berg

  Het meest ontspannen boekje ooit is een leuk, vierkant mini-cadeauboekje. Het staat vol grappige en inspirerende teksten die helpen om de rust op te zoeken. Voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Het meest ontspannen boekje ooit’

  € 5.50
  ‘Het meest ontspannen boekje ooit’ bestellen
 • Klein wonder - Leonie de Beer

  Klein wonder

  Leonie de Beer

  Klein wonder is een leuk cadeautje voor jonge ouders. Lieve, inspirerende teksten, bijbelteksten en citaten over geboorte, baby'tjes, ouderschap en andere zaken waar jonge ouders mee te maken krjigen. LeesfragmentBekijk hier de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Klein wonder’

  € 5.50
  ‘Klein wonder’ bestellen
 • Voor een fantastische vriendin - Marieke Slagter

  Voor een fantastische vriendin

  Marieke Slagter

  Voor een fantastische vriendin is een leuk, vierkant cadeauboekje voor vriendinnen! Het bevat teksten over vriendschap en liefde. Een ideaal cadeau voor een goede vriendin. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Voor een fantastische vriendin’

  € 5.50
  ‘Voor een fantastische vriendin’ bestellen
 • Een kus voor mijn zus - Marieke Slagter (redactie) & Remco de Vries (vormgeving)

  Een kus voor mijn zus

  Marieke Slagter (redactie) & Remco de Vries (vormgeving)

  Een kus voor mijn zus is een leuk minicadeauboekje voor elke zus! Mooie quotes, bemoedigende grapjes en bijbelteksten over zussenliefde, gedeelde herinneringen en de zegen die een zus is. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Een kus voor mijn zus’

  € 5.50
  ‘Een kus voor mijn zus’ bestellen
 • Je bent kostbaar - Max Lucado

  Je bent kostbaar

  Max Lucado

  Je bent kostbaar is een inspirerend boekje van Max Lucado, met als centrale boodschap: Je bent kostbaar omdat God je gemaakt heeft. Je mag er zijn! 4e druk Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Je bent kostbaar’

  € 5.50
  ‘Je bent kostbaar’ bestellen
 • Jij bent goud waard! - Merle van Herk

  Jij bent goud waard!

  Merle van Herk

  Bemoedigende, motiverende en inspirerende (bijbel)tekstjes die hoop en perspectief bieden voor ieder moment. God wil op alle gebieden in je leven het goede in jou naar boven halen en je ten diepste laten beseffen dat je goud waard bent! Bekijk de eerste pagina's. Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Jij bent goud waard!’

  € 5.50
  ‘Jij bent goud waard!’ bestellen
 • You are blessed - Michelle Franssen-Vonk

  You are blessed

  Michelle Franssen-Vonk

  Miniboekje vol met prachtige teksten die je laten weten: je bent gezegend! In dit boekje word je op elke bladzijde herinnerd aan de geweldige boodschap dat God voor je zorgt. Verras jezelf of geef de zegen door. Bekijk de eerste pagina's. Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘You are blessed’

  € 5.50
  ‘You are blessed’ bestellen
 • 101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen - Myrthe van de Pol

  101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen

  Myrthe van de Pol

  101 bijbelteksten om altijd bij je te dragen is een leuk vierkant miniboekje. Het bevat 101 bijbelteksten over uiteenlopende thema’s zoals verdriet, angst, blijdschap, liefde, volharding en geloof. Een mooi geschenkboekje voor belijdenis, doop, verjaardag, bij verlies of verdriet of zomaar omdat iemand wel een cadeautje verdient. LeesfragmentBekijk hier de eerste pagina's online! Serie mini-cadeauboekjesKijk hier voor alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen’

  € 5.50
  ‘101 Bijbelteksten om altijd bij je te dragen’ bestellen
 • Een klein boekje vol liefde - Paul Abspoel

  Een klein boekje vol liefde

  Paul Abspoel

  Een klein boekje over het grootste onderwerp: liefde! Laat je inspireren door teksten en gedachten, maak jezelf blij of geef dit door aan iemand die jou lief is. Bekijk de eerste pagina's. Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Een klein boekje vol liefde’

  € 5.50
  ‘Een klein boekje vol liefde’ bestellen
 • Een stap in vertrouwen - Tobya Jong

  Een stap in vertrouwen

  Tobya Jong

  In Een stap in vertrouwen staan gedachten, citaten en bijbelteksten over vertrouwen op God. Het is een leuk klein cadeautje voor iedereen die bemoediging, inspiratie en kracht kan gebruiken. Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Een stap in vertrouwen’

  € 5.50
  ‘Een stap in vertrouwen’ bestellen
 • Voor mijn lieve juf - Willemijn de Weerd

  Voor mijn lieve juf

  Willemijn de Weerd

  Voor mijn lieve juf is een leuk afscheidscadeautje voor juffen! Slechts € 5,50. Ze is erg belangrijk in het leven van kinderen: de juf. Door haar aandacht komen kinderen tot bloei en ze ondersteunt met haar kennis en kunde zowel kinderen als ouders. Dit vierkante miniboekje is een toepasselijk bedankje voor een prachtvrouw! Leuke korte teksten en uitspraken. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's! Serie mini-cadeauboekjesBekijk hier alle mini-cadeauboekjes in deze serie.
  Meer over ‘Voor mijn lieve juf’

  € 5.50
  ‘Voor mijn lieve juf’ bestellen
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media