Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > De weg van verzoening

De weg van verzoening

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
De weg van verzoening - Andrew White
Auteur:Andrew White
Ondertitel:De voorlopige memoires van een vredestichter
Uitvoering:paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:240
ISBN:9789033801136
Prijs: € 18.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘De weg van verzoening’

De weg van verzoening is het autobiografisch verhaal van voormalig voorganger St. George's Bagdad, de enige anglicaanse kerk in Irak, Andrew White.
White geeft een kijkje in zijn roerige leven, dat in het teken staat van vrede en verzoening, ongewone vriendschappen en liefde voor mensen. De auteur volgt ondanks zijn ernstige gezondheidsproblemen Gods roeping en levert zo een grote bijdrage aan een wereld waarin wordt gezocht naar de overeenkomsten tussen mensen om te komen tot vrede en verzoening.

De weg van verzoening bevat een verhaal dat inspireert en laat zien dat tegenslagen in het leven niet het einde betekenen van een roeping als ons geloof gebouwd is op een rotsvast vertrouwen in God.

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Recensie

Andrew White is de meest markante persoon die ik ooit heb ontmoet. Gedreven door Jezus' liefde zet hij zich onvermoeibaar in voor vrede en verzoening in het Midden-Oosten. Zijn onwaarschijnlijke levensverhaal leest als een roman.
Gert-Jan Schaap - redacteur EO-Visie

'De liefde van een exentrieke priester voor verzoening tussen vijanden' - Andrew beschrijft hoe God hem de gave heeft gegeven om zijn vijanden voortdurend lief te hebben. Zijn boek eindigt met een slotzin die Whites liefde voor de ander nauwkeurig weergeeft, als hij over Tariq Aziz schrijft: ‘Ja, het spijt me dat ik hem niet weer zal zien en ik bid maar dat onze Heer zich voor het einde aan hem openbaarde en hem genadig is geweest.’
Lees het indrukwekkende verslag van Edwin Visser, werkzaam namens Medair in Jordanie.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media