Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Bijbelstudie > Kringserie > Levenswijsheid volgens Prediker

Levenswijsheid volgens Prediker

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Levenswijsheid volgens Prediker - Willem Maarten Dekker
Auteur:Willem Maarten Dekker
Ondertitel:Bijbelstudies over levenskunst
Uitvoering:Paperback
Formaat:15 x 21 cm
Pagina's:64
ISBN:9789033800313
Prijs: € 7.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Levenswijsheid volgens Prediker’

Levenswijsheid volgens Prediker is een bijbelstudieboekje, geschreven door dr. Willem Maarten Dekker, in de bekende Kringserie.

Willem Maarten Dekker gaat in Levenswijsheid volgens Prediker in op Predikers pessimisme vanwege de moeite en de vergankelijkheid van het leven, maar ook op zijn vreugde over de goede dingen van het leven als gaven van God. Prediker erkent dat God de Schepper is van de wereld.

In de bijbelstudies komen vragen aan de orde als: ‘Hoe geeft het geloven in God als Schepper waarde aan het leven?’ en ‘Hoe kunnen we door dat geloof meer genieten en meer vreugde beleven?’

Er zijn bijbelteksten uit de NBG ´51 gebruikt. De studies zijn geschreven voor kringgebruik, maar zijn zeker ook voor zelfstudie te gebruiken. Er is voldoende notitieruimte, voor de antwoorden op de verwerkingsvragen.
3e druk

Deze bijbelstudie-serie is uitgegeven in samenwerking met de IZB. De IZB is een vereniging binnen de PKN die zich bezighoudt met zending in Nederland. Ze wil gemeenten leren kerk in de wereld te zijn. Zie voor meer informatie www.izb.nl.

Inkijkpagina's
Neem hier een kijkje in het boek!

Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare bijbelstudieboeken in de Kringserie.

Recensie

'Een korte, duidelijke, goede toelichting op het bijbelgedeelte en stimulerende vragen zorgen ervoor dat deze boekjes zich uitstekend lenen voor het gebruik in kringen. Het zijn tegelijk goede werkboekjes omdat er ook ruimte is voor persoonlijke aantekeningen.'
Credo, mei-juni 2014

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media