Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Jongeren > Bijbelinformatie > Genesis - Straatbijbel

Genesis - Straatbijbel

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Genesis - Straatbijbel - Daniel de Wolf
Auteur:Daniel de Wolf
Ondertitel:Hoe die torrie begon
Uitvoering:Paperback met steunkleur
Formaat:15 x 21 cm
Pagina's:128
ISBN:9789033800085
Van: € 11.95
Voor: € 6.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Genesis - Straatbijbel’

In Genesis staan de verhalen uit het bijbelboek Genesis in straattaal. Daarin worden de bijbelse geschiedenissen recht gedaan (theologen hebben meegelezen), terwijl de doelgroep erop heeft gelet dat er geen ‘christelijke geheimtaal’ wordt gesproken.
Inmiddels is Genesis leverbaar in de 2e druk.

De oorsprongsverhalen zijn nog steeds relevant voor (straat)jongeren. De meelezende jongeren waren verrast, geboeid en soms zelfs licht verbijsterd. ‘Staat dat echt allemaal in de Bijbel?’. De aanvullende uitleg bij de verhalen maakt het geheel nog duidelijker.

Genesis is geschreven voor jongeren uit de straatcultuur en ook jongeren die ‘beschaafd Nederlands’ spreken blijken gepakt te worden door de directe zeggingskracht. Leraren, jongerenwerkers, voorgangers en ouders laten weten dat jongeren smullen van de ‘Straatbijbel’ en met elkaar in gesprek gaan over de verhalen.

Deze uitgave is tot stand gekomen door samenwerking tussen Youth for Christ, het Nederlands Bijbelgenootschap en Ark Mission.

Zie ook de speciale website www.straatbijbel.nl.

Check de Facebookpagina van de straatbijbel: https://www.facebook.com/#!/straatbijbel.

Ook verschenen in de Straatbijbelserie:
David Greatest hits & misses

Recensie

"Ik kan niet anders zeggen dan dat het een hels karwei moet zijn geweest om zo'n dik en stoffig boek te vertalen naar een cool en spannend boek, maar het is zeker gelukt. Een echte must-read!"
coolesuggesties.nl - 21 februari 2012

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media