Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Blijf staan voor Christus

Blijf staan voor Christus

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Blijf staan voor Christus - Zhang Rongliang & Eugene Bach
Auteur:Zhang Rongliang & Eugene Bach
Ondertitel:Het levensverhaal van een moedige christen uit China
Uitvoering:Paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:256
ISBN:9789033801457
Prijs: € 14.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Blijf staan voor Christus’

Blijf staan voor Christus is een krachtig getuigenis uit de vervolgde kerk in China. Het geeft een schokkend beeld van een leven in China vanaf de jaren vijftig tot de eenentwintigste eeuw, waarin hongersnood, Culturele Revolutie, gevangenschap en dwangarbeid aan de orde van de dag waren. Het boek is krachtig getuigenis van Gods macht en de kracht van gebed in de diepe duisternis. In de vervolging ervaren de gelovigen: God is bij ons! Tegenstand kan Gods kerk niet breken.

Hoe is het mogelijk om zonder lijden de diepte van de goedheid van de Heer te proeven? En hoe zouden we na het proeven nog geobsedeerd kunnen zijn door wereldse verlangens?
Zhang Rongliang, vanuit de gevangenis, 1978

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Recensie

'Pastor Zhang Rongliang geeft een indrukwekkend getuigenis van zijn geloof. Als lid van de Er Qi-broederschap binnen de Communistische Partij werd Zhang Rongliang een machtig persoon. Maar toen ontdekt werd dat hij christen geworden was, namen zijn eigen partijgenoten hem gevangen. Desondanks bleef hij staande, om later als voorganger van zijn gemeente het evangelie uit te dragen. De vervolgingen, die gedetailleerd worden beschreven, zijn voor ons nauwelijks te bevatten. Eens te meer komt in het boek naar boven dat de kracht van gebed in de diepste duisternis het enige wapen is tegenover de vijand. Dit boek laat zien dat tegenstand Gods kerk niet kan breken. Zhang Rongliangs getuigenis ‘Ik sta voor Christus’ kan ook ons tot zegen zijn wanneer wij op weerstand en vijandschap stuiten.
Jan Vonk, Stichting Evangelische Tractaatzending Alblasserdam

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media